Wat kost dat dan? een interieurarchitect?

Voor nog geen 500 Euro hebt u al een gedegen advies van een interieurarchitect. De interieurarchitect werkt in stappen en u kunt zelf bepalen hoeveel u laat doen.

Het begint vaak met een Brainstorm waarin u samen de situatie en de wensen bespreekt. Hieruit ontwikkelt de architect een eerste ruwe voorstel. Laat u het voorstel helemaal uitwerken door de architect dan komt daar weer 500,- bij.

Kiest u ervoor de interieurarchitect uw vergunningsaanvraag te laten begeleiden dan moet u denken aan bedragen tussen de 2000,- en 3000,-.

Laat u de uitvoering van het hele project ook begeleiden door de architect, dan moet u denken aan 7000,-  De architect neemt u dan ook al uw zorgen uit handen. Maar bedenk wel: het is heel waarschijnlijk dat hij die kosten ook voor u terugverdient. Door slimme inkoop en de juiste partijen voor de uitvoering van uw project te selecteren.

De genoemde  bedragen zijn natuurlijk geen vaste bedragen maar geven u een idee en laten u zien dat ook u een interieurarchitect in de hand kunt nemen.

Site construction by totoweb
Copyright © 2013