Waarom een interieurarchitect ?

U ziet het zo vaak op tv: de architect slaagt erin om inrichtings- en bouwproblemen waar de opdrachtgevers al lang mee geworsteld hebben schitterend op te lossen.
Is dat ook voor ú weggelegd? Heus wel. Zie hier waarom.

Eenheid
Een mooi en goed doordacht interieur.
Zorgeloos.
Uw zorgen uit handen bij een aanspreekpunt.
Besparing.
Verdien de kosten van uw interieurarchitect terug.
Tijdsbesparing.
Uw verbouwing of nieuwbouw efficienter uitgevoerd.

Een mooi en goed doordacht interieur

Een interieurarchitect kijkt net even anders, dat is zijn vak. Zo kan de interieurarchitect ruimte creëren in kleine ruimtes of juist wat meer warmte en gezelligheid in grote open ruimtes. Door slim en creatief om te gaan met die ruimte. En vaak door dingen te doen waaraan wij zelf nooit  hadden durven denken.
Out of the box denken!

Ook denkt de interieurarchitect slim na over wat er handig is in een bepaalde situatie. Door goed te luisteren naar de klant ontstaat er een interieur dat naast het uiterlijk ook een prettige plek wordt om te leven of te werken. Een plek waar letterlijk en figuurlijk alles op zijn plek valt.

Zorgen uit handen

U zult niet de eerste zijn die na de verbouwing een paar weken vakantie nodig heeft om weer een beetje mens te worden. Ook uw relatie kan er heftig door onder druk komen te staan. Het ís ook nogal wat: de verantwoordelijkheid over de planning en het budget. U spreekt de taal niet van de aannemer, heeft geen verstand van materialen en wat dingen zouden moeten kosten of hoeveel tijd iets inneemt. Dit kunt u laten begeleiden door de interieurarchitect. Die heeft kennis van materialen. Die heeft goede contacten als het gaat om de uitvoering. En die weet wat dingen kosten. Met een interieurarchitect slaapt u een stuk rustiger.

Kostenbesparing

Nou denkt u misschien dat is raar, kostenbesparing. Zo’n interieurarchitect kost toch ook geld. Klopt. Een interieurarchitect is niet gratis en toch kan het u uiteindelijk geld  besparen.

  • U loopt niet uit de planning.
  • De juiste vakmensen worden ingezet.
  • Allemaal mensen uit het netwerk van de architect.
  • Er kan flink bespaard worden op materiaal.
  • De architect weet waar hij zijn spullen moeten halen, dat kan u bij
    een keuken bijvoorbeeld al 35% schelen op de inkoop van apparatuur.

Tijdsbesparing

Een interieurarchitect bespaart u veel tijd. Niet alleen letterlijk uw uren natuurlijk. Maar ook in het gehele traject. Doordat de interieurarchitect het overzicht heeft, kunnen de werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. De interieurarchitect werkt met uitvoerders waar hij van op aan kan. Die doen wat ze beloven en dus op tijd opleveren.

Site construction by totoweb
Copyright © 2013