slide2

Hoe werken wij ?

Met een helder stappenplan weet u precies waar u aan toe bent. Het stappenplan is à la carte. Het is aan u of u genoeg heeft aan een gedegen interieuradvies of dat u liever het gehele traject uit handen geeft.
Of iets daartussenin.

U weet steeds bij elke stap waar u aan toe bent. Ook financieel.

Inventaristatie.
Kennismaking & Brainstorm.
Ontwerp.
Visualisatie, Concept & Ontwerpschetsen.
Uitwerking.
Materiaalkeuze & Kleur.
Realistatie.
Bouwvergunningen & Uitvoerders.

Inventarisatie & kennismaking

Dit gebeurt bij voorkeur op de locatie zodat we meteen de sfeer kunnen proeven. De kennismaking is direct een creatief proces. We werken graag efficient. We bekijken het object en bespreken uw wensen.
Dit resulteert vaak al in een Brainstorm waarin de basisideeën vorm krijgen.
Dan weet u meteen wat voor vlees u in kuip heeft.
Besluit u met ons verder te willen, dan gaat de meter pas lopen.

Concept & ontwerp

U heeft besloten gebruik te willen maken van onze diensten. We gaan de concepten uitwerken en de eerste ontwerpschetsen maken zodat u een helder beeld krijgt van de plannen. Dit zijn glasheldere visualisaties het nieuwe interieur. Uiteraard kunt u kiezen uit meerdere opties. Alles in samenspraak.

Uitwerking

De voorgestelde concepten worden naar aanleiding van uw feedback verder uitgewerkt en geperfectioneerd. Nu komen we ook met de voorstellen voor materialen en kleuren. Komen we met een lichtplan en kiezen we de merken van benodigde apperatuur.

Realisatie

We gaan aan de slag, het project moet nu gestalte krijgen. Bouwvergunningen worden aangevraagd. Uitvoerders worden geslecteerd en misschien wel het belangrijkste. Er word een realistische planning gemaakt met het bijhorende kostenplaatje. De interieurarchitect kan de gehele uitvoering van het project voor zijn rekening nemen. Dan kunt u zich focussen op uw eigen specialisme.

Site construction by totoweb
Copyright © 2013